Tucana

Kun %1 tilbage
Varenummer
Tucana
78.695,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet
pdf
Teknisk tegning af Tucana Gaspejs
pdf
Teknisk tegning af Tucana Gaspejs
pdf
Teknisk tegning af Tucana Gaspejs
pdf
Teknisk tegning af Tucana Gaspejs
pdf
Teknisk tegning af Tucana gaspejs
pdf
Tucana
pdf
Teknisk tegning af Tucana Gaspejs

Denne to-sidet pejs er perfekt til hjørner, hvor du ønsker nyde ilden fra f.eks. stuen og køkkenalrummet.

En to-sidet hjørne pejs giver mulighed for at få kig til flammerne fra en meget bredere vinkel end en ét-sidet. En to-sidet hjørne pejse giver et mere specielt udtryk der bidrager til en mere eksklusiv fornemmelse af produktet.

Tucana vil give en oplevelse af flammerne fra forskellige perspektiver. Den kommer med valget mellem en

venstre- eller højrevendt glasside. Tucana findes i flere størrelser fra 750 mm til 2000 mm.

Det er også muligt at bestille en specialfremstillet pejs på 2500 mm.

En Le Feu gaspejs er den ultimative løsning til dig der ønsker den mest eksklusive pejse løsning. I modsætning til traditionelle brændeovne eller bioethanol pejse, slipper du her helt for at skulle påfylde brændstof på daglig basis. Ingen spildt bioethanol og ingen snavs fra brænde. Et klik på fjernbetjeningen, og gaspejsen er klar til at spæde varme og hygge i dit hjem.

En Gaspejs fra Le Feu er det oplagte valg til nye huse. Du får et eksklusivt udtryk, nem vedligeholdelse og effektiv varme når du har brug for det. Samtidigt kan en gaspejs integreres i arkitekturen og give helt nye muligheder for at skabe eksklusive miljøer i din bolig. En gaspejs er også nem at montere i et eksisterende hus, da den ikke kræver en traditionel skorsten. Du spare besværet med opbevaring af brænde og undgår dyre besøg fra skorstensfejeren.

En Gaspejs kan synes som en stor investering. Generelt må det siges at en gaspejs er en dyrere løsning end en traditionel brændeovn. Men en gaspejs bidrager med betragtelig værdi til ejendommen til at det i de fleste tilfælde går op. En gaspejs tilfører både komfort og eksklusivitet til ejendommen, der generelt betyder en stigning i værdien.

Specifikationer
Product Questions and answers

Miljøvenlig
Le Feu gaspejsene er et miljøvenligt alternativ til en traditionel brændeovn. En gaspejs har ingen støvemission og meget lav partikel udledning. Samtidigt har Starry gaspejsene en ren og effektiv forbrænding uanset hvilken styrke den brænder på.

Brugervenlighed

En Gaspejs fra Le Feu tænder i løbet af få sekunder, så du hurtigt er klar til at nyde den behagelige varme fra pejsen. En gaspejs kræver et minimum af forberedelse og vedligeholdelse. Du slipper helt for beskidte stuegulve, da gaspejsen brænder i et lukket system og ikke udleder hverken aske eller snavs fra brænde. Gaspejsen tændes elektronisk og varmer hurtigt op. Vores gaspejse kan justeres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller en App på telefon. På den måde kan du sikre altid at have den varme fra pejsen som du ønsker, helt uden besvær. Gaspejsen slukkes nemt med et klik, og køler af hurtigt, så du trygt kan forlade pejsen og tage hjemme fra.

Sikkerhed

En Le Feu Gaspejs er udstyret med en lang række sikkerhedsfunktioner, der alle bidrager til det meget høje sikkerhedsniveau. Gaspejsen er udstyret med en lang rækker sikkerhedsfunktioner der sørger for at chancen for gasudslip er minimal. Gaspejs er konstrueret med et balanceret aftræk. Det betyder at gaspejsens skorsten er tovejs, så gaspejsen trækker frisk luft ind ude fra, dermed bruger den ikke ilten i det rum den står opstillet i som en almindelig brændeovn med en traditionel skorsten. På den måde sikre

 

Investering i eksklusivitet

En Gaspejs kan synes som en stor investering. Generelt må det siges at en gaspejs er en dyrere løsning end en traditionel brændeovn. Men en gaspejs bidrager med betragtelig værdi til ejendommen til at det i de fleste tilfælde går op. En gaspejs tilfører både komfort og eksklusivitet til ejendommen, der generelt betyder en stigning i værdien.

 

Montage

For at montere en gaspejs fra Le feu kræver det at der er ført en gasledning og 230v strøm hen til placeringen hvor gaspejsen skal installeres. En gaspejs skal altid monteres og tilsluttes af en autoriseret VVS’er med faglig erfaring for montering af gaspejse. Det er meget vigtigt at du overholder gældende lovkrav til gasinstallationer, for at mindske risikoen for uheld eller skader. Vores  gaspejse skal installeres med et godkendt balanceret aftræk.  Hvis du er i tvivl om du kan få en lovlig og funktionel installation, så kontakt os endeligt for råd og vejledning. Vi står klar til af hjælpe din igennem hele processen.

 

Gastyper

Gaspejse fra Le Feu by Lauritsen kan køre på forskellige typer gas. Hvilken type gas du skal vælge, kom an på tilgængelighed og behov. Det er dog vigtigt at tage stilling til hvilken type gas du ønsker at din gaspejs skal køre på før du bestiller, da pejsen bliver lavet til den ønskede gastype. Hvis du har en eksisterende gaskilde i din bolig, anbefaler vi at du vælger samme gaskilde til din gaspejs for at gøre det nemmest for dig, hvis dette er muligt.

  • Naturgas

En Le Feu gaspejs kan kobles på et eksisterende naturgassytem.

  • Bygas

I Visse tilfælde er det muligt at koble Vores gaspejse på bygas, men da dette er en specialløsning, bedes du kontakte os så vi sammen kan finde ud af om bygas er en mulighed i dit tilfælde.

  • Flaskegas

Hvis du ønsker at din gaspejs skal køre med flaskegas, er det vigtigt at gasflaskerne installeres lovligt. Dette kan for eksempel være på udvendig side af huset i nærheden af gaspejsen. Her kan gasflaskerne monteres i et gasskab, hvor flaskerne tilsluttes og opbevares sikkert. Vi anbefaler at du monteres dine gasflasker med en automatisk omskifter. En automatisk omskifter er en ventil der gør det muligt at tilslutte to gasflasker på samme tid. Den automatiske omskifter tømmer en flaske ad gangen og skifter til den nye flaske helt uden du lægger mærke til det. Der kan tilsluttes almindelige 5kg, 10kg og 11kg flasker samt store 22kg og 33kg flasker. Det er dog vigtigt du tager stilling til hvilken løsning der passer dine behov bedst. Vi hjælper gerne med råd og vejledning til at finde den rigtige løsning til dig:

 

Spørgsmål til produktet

Christian Knudsen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte turtle pizza ovnen. Den fungere perfekt og fik den hurtigt leveret efter bestilling. Kan klart anbefale andre at handle her!

Kim Christensen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg stødte på et problem med min ordre, men kundeservice var hurtige til at løse det. Imponerende service

Peter Jensen

02.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gik ind på lefeu.dk for første gang og blev ikke skuffet. Nemt at finde hvad jeg søgte, og leveringen var lynhurtig.

Michael Mortensen

12.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk oplevelse fra start til slut. lefeu.dk har virkelig kundeservice i topklasse.

Sanne Hansen

06.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Rimelige priser for sådan nogle kvalitetsprodukter. Meget tilfreds med mit køb

Thomas Poulsen

01.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende suppprt! Jeg havde problemer med at installerer mit produkt. Bjarne fra Le Feu var meget hjælpsom og tilmodig ;) Stor anbefaling herfra!

Martin Arvelind

23.05.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Et virkeligt godt køb. Biopejsen er gennemført kvalitet hvor der ikke er sparet på materialer. På trods af at være så nem at flytte rundt, overvejer vi seriøst at købe en til når det atter bliver koldere i vejret. 5 stjerner kun fordi man ikke kan give flere.

Trustpilot

Lene Hansen

25.03.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

antastisk service. Jeg har fået købt den forkerte underskål ved en af le feu forhandler. Da jeg gerne ville have gang i min pejs til en familie fest. Jeg kontaktede firmaet om fredagen for og høre om det var muligt og hente den lørdag morgen. Elsker deres svar “ vi kan ikke have du skal holde fest uden din bio pejs så selvfølgelig kan det lade sig gøre. De varmeste anbefalinger af dette firma både kundeservice og produktmæssigt.

Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.