Le Feu Fires Historie

Le Feu er en dansk virksomhed, der så dagens lys i 2017. Ikonisk dansk design, fleksibilitet og miljørigtighed har givet biopejsene fra Le Feu en overvældende positiv modtagelse i markedet, og de forhandles i dag i 32 lande på verdensplan. Le Feu er historien om ægte passion, der med udspring i årelang erfaring realiseres i et innovativt og markedsrelevant produkt. I generationer har familien Lauritsen arbejdet med pejse og brændeovne, som det varme samlingspunkt i danske hjem. Og som 3. generation er Søren Lauritsen naturligt blevet en del af det varme univers, hvor han som lille purk kravlede rundt på eventyr i sin bedstefars pejsebutik.

Le Feu Fires Design

En aften i 2017 blev, for Søren Lauritsen, afgørende i rejsen mod Le Feu, som vi kender i dag.
Et brændende ønske, om at ændre det traditionelle syn på pejse, optog hans tanker. Søren havde en vision, om at skabe en smuk, miljøvenlig og enkel integrerbar pejs, der kunne være et samlingspunkt i alle hjem. Idéen tog form – Og sidst på aftenen lå skitsen til Le Feu klar.
Fra tanke til handling var der ikke langt. Udvikling og samarbejde med kompetente specialister og ingeniører sikrede den højeste kvalitet, såvel i materialer som funktion. Le Feu, der i dag er Skandinaviens bedst sælgende biopejs, var en realitet.

Le Feu Fires Vision

“Alle hjem fortjener et varmt hjerte” – Det naturlige samlingspunkt til hygge og nærvær. Lad flammerne drage med den legende lethed og lad blikket hvile ved Le Feu’s smukke organiske form. Ethvert hjem er unikt og Le Feu’s enkle design og konstruktion gør, at alle kan installere magien i deres eget hjem på ganske få minutter. Vores ambition, om at være verdens førende biopejs-producent, går hånd i hånd med et ønske, om at inspirere til nytænkning og dynamik i indretning med levende ild i alle hjem. Vi ønsker at vores kunder skal opleve den autentiske danske hygge, det stilrene design og naturlige omtanke for miljøet – hvorend i verden de befinder sig. Ild, design og funktionalitet er en passion for teamet bag Le Feu – og med fortsat udvikling af nye designs og koncepter, er målet at inspirere til den samme begejstring hos vores kunder.

 

Le Feu Fires Produkter

Én pejs, 5 modeller – og utallige let intererbare muligheder for varme og hygge både indendørs og i hjemmets uderum. Le Feu Fires er skabt til det levende hjem. hvor bæredygtighed er en naturlig del af livsstilen.Le Feu Fires biopejse er det miljø- og indeklimavenlige alternativ til traditionelle brændeovne og pejse. Le Feu Fires brænder rent og røgfrit og afgiver ingen sundhedsskadelige stoffer i hjemmet. Le Feu Fires er tidløst og stilrent dansk design, fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer. Le Feu er den bedst sælgende biopejs i Skandinavien og Le Feu Fires forhandles i dag i 17 lande. Le Feu Fires gør op med fordommene om at biopejse ikke varmer. Brænderteknologi kombineret med materialevalg gør at Le Feu Fires afgiver rigelig varme. Le Feu Fires hæver rumtemperaturen med 3,8°C i et rum på 40 kvm.

Hvilken Le Feu passer til dig?


Se alle produkter  

 

Christian Knudsen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte turtle pizza ovnen. Den fungere perfekt og fik den hurtigt leveret efter bestilling. Kan klart anbefale andre at handle her!

Kim Christensen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg stødte på et problem med min ordre, men kundeservice var hurtige til at løse det. Imponerende service

Peter Jensen

02.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gik ind på lefeu.dk for første gang og blev ikke skuffet. Nemt at finde hvad jeg søgte, og leveringen var lynhurtig.

Michael Mortensen

12.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk oplevelse fra start til slut. lefeu.dk har virkelig kundeservice i topklasse.

Sanne Hansen

06.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Rimelige priser for sådan nogle kvalitetsprodukter. Meget tilfreds med mit køb

Thomas Poulsen

01.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende suppprt! Jeg havde problemer med at installerer mit produkt. Bjarne fra Le Feu var meget hjælpsom og tilmodig ;) Stor anbefaling herfra!

Martin Arvelind

23.05.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Et virkeligt godt køb. Biopejsen er gennemført kvalitet hvor der ikke er sparet på materialer. På trods af at være så nem at flytte rundt, overvejer vi seriøst at købe en til når det atter bliver koldere i vejret. 5 stjerner kun fordi man ikke kan give flere.

Trustpilot

Lene Hansen

25.03.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

antastisk service. Jeg har fået købt den forkerte underskål ved en af le feu forhandler. Da jeg gerne ville have gang i min pejs til en familie fest. Jeg kontaktede firmaet om fredagen for og høre om det var muligt og hente den lørdag morgen. Elsker deres svar “ vi kan ikke have du skal holde fest uden din bio pejs så selvfølgelig kan det lade sig gøre. De varmeste anbefalinger af dette firma både kundeservice og produktmæssigt.

Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.