Patio - Terrassevarmer

Forudbestil
Varenummer
820001

Med Patios dominerende runde glas adskiller produktet fra de andre terrassevarmere på markedet. Den cylindriske 5 mm semi-mundblæste varmebestandige glas er juvelen i dette unikke designobjekt. Patioen bliver fremvist på luksushoteller som for eksempel Hotel Villa Copenhagen og restauranter over hele Europa, hvilket understreger produktets eksklusivitet. 

De fleste elektriske terrassevarmere har en varmeudgang på ca. 2,0 kW, hvorimod Le Feu Patio giver imponerende 8,7 kW, hvilket sikrer, at alle omkring terrassevarmere vil holde sig varme. Udover den effektive varme, er den også et iøjnefaldende objekt, der vil imponere dine gæster. Det er de små detaljer gør Le Feu Patio til en komplet designoplevelse. De højkvalitets tvillingehjul gør det let at flytte rundt.

Patioen leveres med lava sten, hvilket giver en smuk naturlig flammer oplevelse. Lågen under glasset har til formål at skjule gasflasken.

 

Patioen er CE-godkendt og har den nyeste sikkerhedsteknologi, hvilket sikrer, at gassen lukkes af, hvis ilden skulle gå ud. Derudover har den en "Vippet Sikring", der sikrer, at gassen bliver lukket af, hvis terrassevarmeren skulle tippe over (mere end 45 grader).

 

Læs mere Read less
6.995,00 kr.
- +
Eksklusivt design
Brændetid
32 timer
Nem at flytte rundt
Høj kvalitets materialer
CE-godkendt
Flammer fra 360 grader
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet
Specifikationer
Product Specifications

Materiale: Sort pulverlakeret stål, 5 mm semi-mundblæst varmebestandigt glas. Vejr- og vandafvisende pulverbelægning. CE-godkendt.

Maksimal varmeudgang: 8,7 kW

Brændetid: Op til 32 timer

Højde base: 822 mm

Højde glas: 494 mm

Total højde: 1316 mm Ø: 404 mm

Vægt: 29,2 kg

Product Questions and answers

 

Spørgsmål til produktet

Christian Knudsen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte turtle pizza ovnen. Den fungere perfekt og fik den hurtigt leveret efter bestilling. Kan klart anbefale andre at handle her!

Kim Christensen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg stødte på et problem med min ordre, men kundeservice var hurtige til at løse det. Imponerende service

Peter Jensen

02.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gik ind på lefeu.dk for første gang og blev ikke skuffet. Nemt at finde hvad jeg søgte, og leveringen var lynhurtig.

Michael Mortensen

12.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk oplevelse fra start til slut. lefeu.dk har virkelig kundeservice i topklasse.

Sanne Hansen

06.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Rimelige priser for sådan nogle kvalitetsprodukter. Meget tilfreds med mit køb

Thomas Poulsen

01.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende suppprt! Jeg havde problemer med at installerer mit produkt. Bjarne fra Le Feu var meget hjælpsom og tilmodig ;) Stor anbefaling herfra!

Martin Arvelind

23.05.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Et virkeligt godt køb. Biopejsen er gennemført kvalitet hvor der ikke er sparet på materialer. På trods af at være så nem at flytte rundt, overvejer vi seriøst at købe en til når det atter bliver koldere i vejret. 5 stjerner kun fordi man ikke kan give flere.

Trustpilot

Lene Hansen

25.03.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

antastisk service. Jeg har fået købt den forkerte underskål ved en af le feu forhandler. Da jeg gerne ville have gang i min pejs til en familie fest. Jeg kontaktede firmaet om fredagen for og høre om det var muligt og hente den lørdag morgen. Elsker deres svar “ vi kan ikke have du skal holde fest uden din bio pejs så selvfølgelig kan det lade sig gøre. De varmeste anbefalinger af dette firma både kundeservice og produktmæssigt.

Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.