Le Feu - BBQ Grill

Forudbestil
Varenummer
870100

Fremhæv grilloplevelsen med vores fortryllende nye Le Feu BBQ No. 1, der løfter standarderne for udendørs madlavning til en ny dimension.

Med en imponerende grillkapacitet på 96 x 45,5 cm og 6 individuelle brændere, er du klar til at tackle enhver grilludfordring med stil. Den medfølgende flade støbejernsindsats åbner op for en verden af muligheder, fra sprøde smashburgers til svitset grøntsager eller luftige pandekager.

Om det er den infrarøde bagbrænder samt  det inkluderede rotisseri, giver vores grill dig de perfekte betingelser for gastronomiske eventyr. Forestil dig at læne dig tilbage, mens flæskestegen drejer langsomt rundt og bliver sprød og indbydende. Alle dele er fremstillet af rustfrit stål og kan let rengøres i opvaskemaskinen (dog ikke motoren).

Med det ekstra kraftige gasblus på siden behøver du aldrig forlade din grill for at opvarme saucen. Le Feu BBQ er ikke bare en grill - den er en komplet madlavningsstation, hvor du kan grille, bage, stege og langtidsstege med lethed. Når aftenen falder på, lyser det indbyggede lys op i grillen og knapperne, mens glasset i låget giver dig mulighed for at overvåge maden uden åbne låget og miste varmen.

Takket være den robuste konstruktion i rustfrit stål holder vores grill år efter år, mens de skjulte skabe og skuffer med softclose holder dit udendørskøkken organiseret og ryddeligt. Med Le Feu BBQ er hver udendørs madlavningsoplevelse en fejring af smag, kvalitet og luksus. God fornøjelse

Læs mere Read less
13.995,00 kr.
- +
Datasheet
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet
Specifikationer
Product Specifications

Varenummer: 870100

Produktfarve: Sort

Farvekategori: Sort

Tilbehør inkluderet: Rotisseri

Hjul: 4 drejehjul

Mål grillområde :96 x 45.5cm

Udvendige mål (LxBxH): 146.8 x 60 x 124cm

Vægt: 130kg

Brødhylde: Ja

Rotisseri: Ja

Grill type: Gasgrill med sideplaceret kogeblus og underskabe

Regulator slange: Ja

Grill areal: 0,4368 m²

Antal brændere 8 (6 + 1 keramisk infrarød brænder +1 power gasblus)

Max power: 26,3kW

Termometer: Ja

Skueglas: Ja

Indbygget lys: Ja

Model: B-811

Spørgsmål til produktet

Christian Knudsen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte turtle pizza ovnen. Den fungere perfekt og fik den hurtigt leveret efter bestilling. Kan klart anbefale andre at handle her!

Kim Christensen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg stødte på et problem med min ordre, men kundeservice var hurtige til at løse det. Imponerende service

Peter Jensen

02.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Gik ind på lefeu.dk for første gang og blev ikke skuffet. Nemt at finde hvad jeg søgte, og leveringen var lynhurtig.

Michael Mortensen

12.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk oplevelse fra start til slut. lefeu.dk har virkelig kundeservice i topklasse.

Sanne Hansen

06.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Rimelige priser for sådan nogle kvalitetsprodukter. Meget tilfreds med mit køb

Thomas Poulsen

01.02.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende suppprt! Jeg havde problemer med at installerer mit produkt. Bjarne fra Le Feu var meget hjælpsom og tilmodig ;) Stor anbefaling herfra!

Martin Arvelind

23.05.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Et virkeligt godt køb. Biopejsen er gennemført kvalitet hvor der ikke er sparet på materialer. På trods af at være så nem at flytte rundt, overvejer vi seriøst at købe en til når det atter bliver koldere i vejret. 5 stjerner kun fordi man ikke kan give flere.

Trustpilot

Lene Hansen

25.03.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

antastisk service. Jeg har fået købt den forkerte underskål ved en af le feu forhandler. Da jeg gerne ville have gang i min pejs til en familie fest. Jeg kontaktede firmaet om fredagen for og høre om det var muligt og hente den lørdag morgen. Elsker deres svar “ vi kan ikke have du skal holde fest uden din bio pejs så selvfølgelig kan det lade sig gøre. De varmeste anbefalinger af dette firma både kundeservice og produktmæssigt.

Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.