Product Specifications |
Klargøring af Biscotto-stenene Når du modtager dine sten, kan der stadig være lidt produktionsstøv på overfladen. Dette kan nemt børstes af med en ovnbørste eller tørres af med en let fugtig klud.
Når stenene er på plads, skal de konditioneres korrekt for at kunne modstå høje temperaturer. Vi anbefaler at starte med at bage den nye Biscotto-sten ved halv varme i 60 minutter. Lad derefter stenene køle helt af til stuetemperatur (ca. 20 °C). Bemærk, at da Biscotto-stenene er designet til at holde på varmen, kan denne afkølingsproces tage flere timer. Når stenene er kolde, skal de bages igen ved fuld varme i yderligere 60 minutter, og derefter igen køles ned til stuetemperatur. Herefter er stenen klar til brug. Denne proces tager nogle timer på grund af de nødvendige afkølingstider, men det er kun nødvendigt at gøre dette én gang, før du bruger dine Biscotto-sten for første gang.
Vedligeholdelse af Biscotto-stenene Med tiden kan dine Biscotto-sten samle brændt mel eller fyld, som kommer i direkte kontakt med overfladen. Du kan nemt brænde disse rester af ved at lade ovnen køre ved høj temperatur i noget tid efter, du har bagt din sidste pizza. Når ovnen har været tændt på maksimal temperatur i et stykke tid, vil resterne blive til aske og kan børstes af (når stenene er kølet lidt af) med en ovnbørste. Undgå at trykke for hårdt med børsten, da det kan forårsage unødvendige ridser. I de fleste tilfælde er let børstning alt, der behøves. Hvis du ønsker at rengøre stenene mere grundigt, kan du tørre dem af med en let fugtig klud – men kun når stenene er helt kolde.
Vigtigt: Udsæt aldrig dine Biscotto-sten for direkte vand eller sæbe, da dette kan få dem til at revne næste gang, de opvarmes. I kolde perioder anbefaler vi, at pizzastenene opbevares indendørs i et tørt og varmt miljø. |