Bio Ethanol 48 stk.

På lager
Varenummer
BioEthanol48
3.495,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

Vi har arbejdet i flere år på at finde den bedste opskrift på bio ethanol, som sikre en høj kvalitet og en god oplevelser når du bruger vores biopejs. 

Lang brændetid, minimal lugt, ingen røg og høje flammer er det vigtigt for den gode oplevelse vores produkter. Den får du med Le Feu Bioethanol.

Specifikationer
Product Specifications

Hvad er Bioethanol?


Bioethanol er igennem de seneste år blevet mere og mere udbredt til biopejse, men hvad er det egentligt? Og hvordan bliver det lavet?

Bioehtanol er i sin enkelthed en alkohol der bliver fremstillet på næsten samme måde som spiritus.

Den bioethanol du bruger i din biopejs, laver vi af overskydende organisk affald fra landbruget. Før i tiden har man i store dele af verden ikke brugt de overskydende rester fra landbruget til noget, men med denne proces bliver alt dette med ét en stor kilde til ren og bæredygtigt brændstof.

Produktionen af Bioethanol starte med biomasse. Denne biomasse kan bestå af en masse forskellige organiske materialer som for eksempel græs, hø, majs eller sukker stokke eller træflis. Det eneste det kræver er at det grundmateriale man bruger indeholder stoffet Cellulose.

Første step i produktionen er at kværne biomassen og tilsætte vand og damp. På den måde for man nedbrudt de store plantestykker til en grødet pulp.

Hernæst tilsættes en række enzymer der nedbryder plantecellerne og omdanner cellulosen til dextrose, som de fleste kender som sukker. Det er disse sukkerstoffer der er hemmeligheden til fremstillingen af brændstoffet bioethanol.

Når enzymerne har nedbrudt cellulosen til sukkerstoffer, tilsætter man gær og bakterier, der helt naturligt omdanner sukkerstofferne til ethanol, altså alkohol og naturligt CO2.

Nu har man en alkoholholdig masse med omkring 10% alkohol. Det er denne masse man bruger til at fremstille den rene bioethanol man brænder i sin biopejs.

Men der er stadigt et stykke vej endnu.

For at adskille alkoholen fra den grødede masse, bruger men en proces der er kendt som destillering. Her varmer man massen op så alkoholen fordamper. Denne damp opsamler man i store rør. I takt med at dampen bliver kølet ned, bliver alkoholen flydende og kan opsamles i tanke.

Nu står man tilbage med tre forskellige produkter. Men alle disse tre produkter kan genbruges, og går ikke til spilde. Det CO2 der er i overskud, bliver brugt i blandt andet sodavand, eller bliver lavet til tøris, der benyttes i forskellige industrier. Alt den plantemasse der er tilbage, kan sies fra og bruges som dyrefoder til for eksempel køer og grise. Og til sidst har vi den alkohol som vi kender som Bioethanol.

Denne bioethanol, bliver nu renses og filtreret, så den er så ren som muligt, når den hældes i din biopejs.

 

Det er vigtigt at du bruger så rent bioethanol som muligt i din biopejs. Vi anbefaler at det skal være mindst 95% rent. Der findes bioethanol produkter på markedet som har en lav alkoholprocent, for at holde prisen lav. Disse billige produkter udvikler ofte både synlig røg, sod og lugt og vil på sigt skade din biopejs. 


Vores Bioethanol bliver fremstillet efter højeste standarder for at sikre at du får den bedste oplevelse.

På denne måde sikre vi at vores bioethanol har mindst muligt negativ indflydelse på klimaet, og vi sikre at den er bæredygtig, og CO2 neutral

Den rene bioethanol du får som kunde kan trygt bruges både ude og inde, fordi vi sikre et rent og sikkert produkt sammen med vores dygtige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere.

Vi håber du får stor glæde af din biopejs fra Le Feu, og vores kvalitets bioethanol

Spørgsmål til produktet
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.